Udskriv

Afd. 41 Virupvej

Lejlighed 3 værelser
9 boliger 98 m2
Indskud: 25.537 Kr.
Boligleje 8.577 Kr.
Aconto varme 650 Kr.
Aconto vand 650 Kr.

Generelt om Afd. 41 Virupvej

Byggeriet er i 1 og 2 etager. Bebyggelsen er i mursten og er ombygget i 2022. Der er A-ordning. 1 stk. 2-rums (1-plansbolig), 9 stk. 3-rums (2-plansbolig), 2 stk. 4-rums (1-plansbolig) og 2 stk. 5-rums (2-plansbolig). Der er ikke indbyggede garderobeskabe i boligerne. Der er klinker på badeværelserne og vinylgulv i resten af boligen. Nettoareal: Reel boligareal Bruttoareal: Nettoarealet, inkl. egne skille- og ydervægge, samt halvdelen af lejlighedsskel mod naboboliger.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at have husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: Vand og varme betales a/c over huslejen. El afregnes direkte til leverandør (Vi tilmelder til Vindstød, hvis man ikke selv vælger anden leverandør). Tv/internet bestilles og betales direkte til YouSee.
  • Særlige vilkår: Der er indbygningsovn, induktionskogeplade og emhætte. Lejer skal selv medbringe køleskab (De indvendige mål på køkkenskabet til køleskab er B60xH192xD56,5 cm.), vaskemaskine, kondenstørretumbler, og evt. opvaskemaskine.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Virupvej 61A-R, tæt på letbane, daginstitution, skole og indkøb. Nogle boliger har altan/terrasse (se plantegninger). Til alle boliger er der depotrum placeret i kælder eller som udendørs skur foran boligen. Der er 14 p-pladser i gården, hvoraf 2 er handicap pladser. Der er cykel-parkering, hvoraf nogle er overdækket. Der er fælles legeplads og grønne arealer.
Afdeling Link til afdeling bk-aarhus.dk/selskabs-og-afdelingshjemmesider/boligkontoret-aarhus/afdelinger/41-viruplund/?
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top