Udskriv

Afd. 02 Søvangen

Lejlighed 1 værelser
18 boliger 43 m2
Indskud: 12.189 Kr.
Nettoleje 2.951 Kr.
Antennebidrag 102 Kr.
A/C Varme 430 Kr.
3.483 Kr.

Generelt om Afd. 02 Søvangen

Søvangen har en central beliggenhed med blot seks km til Aarhus centrum samtidig er afdelingen omkranset af naturskønne områder særligt omkring Brabrand sø.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: El og vand opkræves direkte fra forsyningsselskaberne.
  • Særlige vilkår: Det gode hverdagsliv og fællesskabet var en vigtig brik i den måde, hvorpå bebyggelsen i sin tid blev udformet, og den dag i dag danner klublokaler, beboerhuse og de mange grønne områder rammen om et rigt udbud af beboeraktiviteter. Der er således gode muligheder for at møde naboerne. Afdelingen står over for en modernisering og renovering, så den smukke arkitektur bevares, og boligerne føres op til moderne standard. Der bygges desuden et nyt beboerhus. Der vil derfor i de kommende år være renovering i gang i området. Afdelingen består af boliger i et mix af lejligheder i etagebyggeri og række- og fritliggende huse. Lejlighederne er på 1-5 værelser fra 18-110 m2, og der er altan tilknyttet de fleste lejligheder. Afdelingens klyngehuse har adgang til egen have.
  • Yderligere info: Der er fleksibel udlejning i denne afdeling, hvilket betyder at man kan få fortrin på ventelisten, hvis man er i arbejde eller studerer på en videregående uddannelse.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top