Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 30 Frydenlund

Lejlighed 1 værelser
3 boliger 38 m2
Indskud: 5.000 Kr.
Nettoleje 2.774 Kr.
A/c el 270 Kr.
A/c vand 244 Kr.
A/c varme 433 Kr.

Generelt om Afd. 30 Frydenlund

Betonbyggeri opført 1966-70. Beliggende Fuglebakkevej 96-134. 193 stk. 1 – 4 rums boliger. Indvendig vedligeholdelse B-ordning.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 kat pr. lejemål.
  • Udgifter ud over husleje: Antenne afregnes direkte med leverandøren.
  • Særlige vilkår: Der er fællesvaskeri i afdelingen. Der er elevator i de høje blokke. Der er køle/fryseskab i alle lejligheder. I perioden februar 2023 - juni 2023, skal elevatorerne renoveres. Der vil derfor i en periode på 14 dage, ikke være adgang til elevator.
  • Yderligere info: "Frydenlund" er beliggende ca. 3 km. fra centrum. Lejlighederne har store rummelige værelser og inddækkede altaner. I nogle boliger er der stort spisekøkken. Området ligger tæt ved institutioner og skoler. Afdelingen er rigt på boldbaner og legepladser. Afdelingen kan byde på 2 gæsteværelser, motionsrum, dartrum og beboerlokale. Der er pulterrum til alle lejligheder og mulighed for at leje ekstra kælderrum. Den høje blok har elevator
Afdeling Link til afdeling www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-30-frydenlund/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top