AARHUSbolig ændrer gebyrsatsen for de tre måder du kan være tilmeldt ventelisten; Bero, E-tilbud og E-tilbud+: Se priser her

Du kan læse mere og eventuelt vælge en anden tilmelding, end den du har, her: læs mere her

 

Udskriv

Afd. 35 Trillegården

Lejlighed 1 værelser
57 boliger 46 m2
Indskud: 6.000 Kr.
Nettoleje 3.896 Kr.
A/c varme 460 Kr.

Generelt om Afd. 35 Trillegården

Murstensbyggeri opført 1974-76 Beliggende Snogebæksvej 14-36, 44-138 og Trillegårdsvej 1-187, 2-212. 482 stk. 1 – 5 rums boliger. Heraf er 26 ungdomsboliger. Indvendig vedligeholdelse B-ordning.

  • Husdyr: Husdyr er tilladt i gård- og rækkehuse, max. 2 husdyr pr. lejemål (hund og kat). I Lejlighederne er det tilladt at holde en indekat.
  • Udgifter ud over husleje: El og antenne afregnes direkte med leverandøren.
  • Særlige vilkår: Der er fællesvaskeri i afdelingen. Der er emhætte og køle/fryseskab i boligerne, dog ikke komfur i 1 vær. lejligheder. Opfylder ansøger, og dennes husstand, ikke kravene omkring fleksibel udlejning, skal ansøger inden tildeling godkendes af Aarhus Kommune. Se evt. mere på https://aarhusbolig.dk/kombineret-udlejning/.
  • Yderligere info: "Trillegården" er beliggende i Hasle i den vestlige del af Århus ca. 5 km. fra centrum. Afdelingen har eget beboerhus med mange aktiviteter. Boligerne er en blanding af rækkehuse, gårdhavehuse og etageejendomme. Der er pulterrum til alle lejligheder, og mulighed for at leje ekstra kælderrum. Der er mulighed for at leje garage i afdelingen.
Afdeling Link til afdeling www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-35-trillegarden/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top