Udskriv

Afd. 52 Skådeparken

Lejlighed 2 værelser
75 boliger 49 m2
Indskud: 8.000 Kr.
Nettoleje 4.633 Kr.
A/c varme 473 Kr.

Generelt om Afd. 52 Skådeparken

Tæt/lav murstensbyggeri opført 1985-86. Beliggende Stennehøj Allé 40-244, 41-239. 301 stk. 2 – 4 rums boliger, hvoraf de 50 er ungdomsboliger, som skal søges gennem kollegiekontoret. Indvendig vedligeholdelse B-ordning.

  • Husdyr: Husdyr er tilladt. max 2 husdyr pr. bolig. (Kamp- og muskelhunde er ikke tilladt).
  • Udgifter ud over husleje: El, vand og antenne afregnes direkte til leverandøren.
  • Særlige vilkår: Der er fællesvaskeri i afdelingen. Der er emhætte og køle/fryseskab i familieboligerne. Der skal i 2023/24 udskiftes brugsvandsinstallationer og vinduer. Der kan forekomme gener i renoveringsperioden. Se mere her https://www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-52-skadeparken/om-boligafdelingen/renovering/
  • Yderligere info: "Skådeparken" er beliggende i et naturskønt område, tæt ved skov og strand i Århusforstaden Højbjerg. Det er et område med mange aktivitetstilbud i såvel afdelingen, som de omkringliggende AAB-afdeliger, der ligger tæt på. Afdelingen har eget beboerhus, hvor der er en del beboeraktiviteter. I området findes bl.a. en multi-bane samt en naturlegeplads. Afdelingen er et byggeri, hvor stuelejligheder har en lille have og 1. sal en dejlig altan. Nogle boliger er i 2 plan.
Afdeling Link til afdeling www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-52-skadeparken/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top