Udskriv

Afd. 06 Holmstrup

Lejlighed 2 værelser
174 boliger 63 m2
Indskud: 16.506 Kr.
Nettoleje 6.062 Kr.
Antennebidrag 102 Kr.
A/C Varme 630 Kr.
A/C Varmt vand 160 Kr.
A/C Koldt vand 210 Kr.
A/C El 350 Kr.
7.514 Kr.

Generelt om Afd. 06 Holmstrup

Mellem Tilst og Brabrand ligger Holmstrup. Holmstrup er et unikt terrassebyggeri i et til fire etager. Netop arkitekturen gør Holmstrup til noget helt særligt.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max fire husdyr pr. lejemål i alt – dog i alt max to hunde pr. lejemål.
  • Særlige vilkår: Lejlighederne er lyse og velindrettet, og forsynet med enten en stor altan eller egen have, ved stuelejlighederne. Der er mere end 30 forskellige lejlighedstyper fra 1–5-værelses lejligheder fra 45 – 134 m2. Afdelingen har et selskabslokale, som beboerne kan leje. Selskabslokalet og den store gårdhave i afdelingens midte er centrum for mange arrangementer. Derudover huser afdelingen også genbrugsbutikken Loppen, Læsehesten – et antikvariat, hvor beboerne kan bytte bøger – og adskillige hobbyværksteder til porcelænsmaling, syning, strik, cykelværksted, en dyreklub og meget andet. Der er således rig mulighed for at engagere sig i de mange aktiviteter, som finder sted i Holmstrup. Det omkringliggende område byder på smuk natur, der indbyder til udeliv og rekreative oplevelser.
  • Yderligere info: Der er fleksibel udlejning i denne afdeling, hvilket betyder at man kan få fortrin på ventelisten, hvis man er i arbejde eller studerer på en videregående uddannelse.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top