Udskriv

Afd. 20 Trige Parkvej

Lejlighed 2 værelser
50 boliger 51 m2
Indskud: 11.730 Kr.
Husleje 4.200 Kr.
Antenneafgift 166 Kr.
A-C varme 406 Kr.
A-C el 423 Kr.
A-C vand 206 Kr.

Generelt om Afd. 20 Trige Parkvej

Etagebyggeri i 3 etager opført 1980 i beton. 153 stk. 2-4 vær. Trige Parkvej 1-39

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. to inde katte pr. husstand. På afdelingens område skal katte være i snor. Det er ikke tilladt at holde hund eller at have hund på besøg i afdelingen. Se afdelingens ordensregler på vores hjemmeside for info omkring husdyrhold.
  • Udgifter ud over husleje: Afdelingen har kollektiv aftale med Fibia. Man må selv vælge, om det skal være internet eller tv. Vand, el og varme betales aconto over huslejen.
  • Særlige vilkår: Der er fælles vaskeri, men også mulighed for at installere vaskemaskine/tørretumbler i boligen. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning).
  • Yderligere info: Afdelingen er ligesom naboen, afd. 19, meget børnevenlig med fine legeområder adskilt fra den kørende trafik. Der er gangsti til den lokale skole Bakkegårdsskolen, bibliotek, institutioner, sportsbaner mm. som ligger i naboområdet. Afdelingen gennemgår i 2018-19 en omfattende renovering med blandt andet nye køkkener, bad, ventilation, nye vinduer, facader mm. Tre af de seks blokke renoveres inden for eksisterende rammer. Her er 2 og 3-rums boliger, der alle har en stor inddækket altan og en mindre åben altan. Boliger i stueetagen har privat have. Andre tre blokke ombygges totalt og her installeres elevatorer i opgangene og boligerne er indrettet som tilgængelighedsboliger. Her er 2- og 4 rums boliger, som alle har altan/have.
Afdeling Link til afdeling www.bf-ringgaarden.dk/vores-afdelinger/afdeling/?1-36
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top