Det årlige gebyr for at stå på venteliste ændrer sig. Du modtager besked via mail eller pr. brev.
Mails og breve udsendes i uge 46 og 47.

Har du ikke fået en mail fra os, så log ind og se om du har registreret din mail korrekt.

 Læs mere om gebyrændringerne her 

 

Udskriv

Afd. 20 Trige Parkvej

Lejlighed 2 værelser
50 boliger 51 m2
Indskud: 11.730 Kr.
Husleje 4.041 Kr.
Antenneafgift 176 Kr.
A-C varme 406 Kr.
A-C el 467 Kr.
A-C vand 206 Kr.

Generelt om Afd. 20 Trige Parkvej

Etagebyggeri i 3 etager opført 1980 i beton. 153 stk. 2-4 vær. Trige Parkvej 1-39

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. to inde katte pr. husstand. På afdelingens område skal katte være i snor. Det er ikke tilladt at holde hund eller at have hund på besøg i afdelingen. Se afdelingens ordensregler på vores hjemmeside for info omkring husdyrhold.
  • Udgifter ud over husleje: Afdelingen har kollektiv aftale med Fibia. Man må selv vælge, om det skal være internet eller tv. Vand, el og varme betales aconto over huslejen.
  • Særlige vilkår: Der er fælles vaskeri, men også mulighed for at installere vaskemaskine/tørretumbler i boligen. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning).
  • Yderligere info: Afdelingen er ligesom naboen, afd. 19, meget børnevenlig med fine legeområder adskilt fra den kørende trafik. Der er gangsti til den lokale skole Bakkegårdsskolen, bibliotek, institutioner, sportsbaner mm. som ligger i naboområdet. Afdelingen gennemgår i 2018-19 en omfattende renovering med blandt andet nye køkkener, bad, ventilation, nye vinduer, facader mm. Tre af de seks blokke renoveres inden for eksisterende rammer. Her er 2 og 3-rums boliger, der alle har en stor inddækket altan og en mindre åben altan. Boliger i stueetagen har privat have. Andre tre blokke ombygges totalt og her installeres elevatorer i opgangene og boligerne er indrettet som tilgængelighedsboliger. Her er 2- og 4 rums boliger, som alle har altan/have.
Afdeling Link til afdeling www.bf-ringgaarden.dk/vores-afdelinger/afdeling/?1-36
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top