Udskriv

Afd. 27 Tingskovparken

Rækkehus 4 værelser
9 boliger 104 m2
Indskud: 40.365 Kr.
Nettoleje 8.444 Kr.

Generelt om Afd. 27 Tingskovparken

Afd. 27 Tingskovparken Tingskovparken 96-160 i Tranbjerg Murstensbyggeri 14 stk. 2 værelses rækkehuse i ét plan 9 stk. 3 værelses rækkehuse i to plan 9 stk. 4 værelses rækkehuse i to plan opført 2021

  • Husdyr: Husdyr er tilladt, dog max en hund eller en indekat.
  • Udgifter ud over husleje: Forbrug afregnes direkte med forsyningsselskaberne.
  • Særlige vilkår: På Tingskovvej i Aarhus-forstaden Tranbjerg er Brabrand Boligforening i fuld gang med at opføre en helt ny afdeling. Vi har i forvejen mange afdelinger i den sydlige del af Aarhus – og nu er der altså endnu en spændende en af slagsen på vej. Den nye afdeling kommer til at bestå af 32 huse i forskellige størrelser og udformninger. Husene er placeret i otte mindre klynger, der sammen med en blandet arkitektur skal give et hyggeligt og varieret miljø omkring husene. Boliger består at et mix af forskellige boligstørrelser. De mindste boliger er toværelses boliger på 47 kvm., mens de største boliger er 109 kvm. fordelt på to etager. Der kommer således til at være boliger både til familier, par og enlige. Husene bliver opført i tidløse materialer med skalmure i tegl, vinduer i træ og alu og tage beklædt med tagpap. Alle materialer er velafprøvede og holdbare. Afdelingen skal stå færdig i løbet sommeren 2021, men det forventes at de første beboere kan flytte ind d. 15.maj 2021.
  • Yderligere info: Tranbjerg har alle de faciliteter, man har brug for i hverdagen, og det er derfor et populært område særligt for børnefamilier. Byen har trods sin korte afstand til Aarhus sit helt eget lokale liv og naturskønne omgivelser. Der er et godt netværk af stisystemer, der gør det sikkert og hurtigt at komme omkring, og som sikrer, at børn i alle aldre kan komme nemt til og fra skole. Langs de mange gå- og cykelstier er der desuden mange legepladser, sportslegepladser og grønne områder, og der er både fritidsaktiviteter, skole, sportsanlæg, bibliotek og gode indkøbsmuligheder i nærheden, uanset hvor i byen man bor. Der er gode busforbindelser ind til Aarhus, og motorvejsnettet er tæt på.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top