Udskriv

Afd. 80 - Knudrisrækkerne

Lejlighed 3 værelser
41 boliger 108 m2
Indskud: 44.027 Kr.
Boligleje 10.006 Kr.
Aconto vand 500 Kr.

Generelt om Afd. 80 - Knudrisrækkerne

Byggeriet er i 4 og 5 etager. Bebyggelsen er opført i beton og træ i 2022. Der er A-ordning. Knudrisgade 5 og Stålstien 9-13. 7 stk. 1-rums, 30 stk. 2-rums, 41 stk. 3-rums og 10 4-rums. Nogle 3-rums er i 2-plan. Der er ingen garderobeskabe. Nettoareal: Størrelsen af alle boligens rum, inkl. egne skille- og ydervægge, samt halvdelen af lejlighedsskel mod naboboliger. Bruttoareal: Nettoarealet inkl. andel af fællesareal, såsom trapperum, fællesrum, vaskeri mv.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at have husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: Vand betales a/c over huslejen, varme afregnes direkte til AffaldVarme, el afregnes direkte til leverandør (Vi tilmelder til vindstød, hvis man ikke selv vælger anden leverandør). Stofa: Tv/internet bestilles og betales direkte til Stofa. Indskud er med forbehold for byggeregnskab
  • Særlige vilkår: Der er kogeplader (afhængig af boligstørrelse er der 2 eller 4 kogezoner), ovn og emhætte. Der er lille køle-/fryseskab under køkkenbord i boliger under 60 m2. - I de resterende er der stort køle-/fryseskab i højskab. Nogle boliger er forberedt for opvaskemaskine (se plantegninger) 3 og 4 rums boligerne udlejes med fortrin til ansøgere med 1 eller flere børn under 18 år.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Knudrisgade og Stålstien, tæt på centrum, letbane, daginstitution, skole og indkøb. Der er elevator. Bæredygtig byggeri helt ind i midtbyen, og med sine fem etager er den gamle bygning forvandlet til Aarhus’ højeste træhus. Nogle boliger har altan/terrasse (se plantegninger). Til 2, 3 og 4 rums boliger er der depotrum i boligen. Til 1 rums boliger er der depotskur udenfor boligen. Der er gæstebolig med te-køkken og toilet/bad. Fælleslokale med køkken. Der er fælles vaskeri mod betaling. Der er 36 alm. p-pladser, 2 handicap pladser og 2 pladser til el-biler. Der er cykel-parkering (nogle er overdækket).
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdelinger/afdelinger-storage/afdeling-80/afdelingen/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top