Udskriv

Afd. 33 Lærkehaven I

Seniorboliger 3 værelser
16 boliger 98 m2
Indskud: 38.356 Kr.
Husleje 8.792 Kr.
Antenneafgift 216 Kr.
A-C varme 717 Kr.

Generelt om Afd. 33 Lærkehaven I

Tæt/lav træbyggeri i 1 og 2 plan opført 2008. 50 stk. 2-3 vær. Lærkehaven 2-102.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. 1 hund eller max. 1 indekat.
  • Udgifter ud over husleje: Afdelingen har kollektiv aftale med Fibia. Man må dog selv vælge, om det skal være internet eller TV. Varme betales aconto over huslejen. Vand betales direkte til leverandør. El betales direkte til selvvalgt leverandør. El og vand afregnes direkte til værkerne.
  • Særlige vilkår: Køleskab medbringes selv. Fællesvaskeri. Afdelingen har både familieboliger og +55 boliger. Boligerne har ikke køleskab. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning)
  • Yderligere info: Lærkehaven, afd. 33, ligger i Lystrup i udkanten af et stort boligområde med udsigt til Aarhusbugten. Bebyggelsen er fra 2008 og består af 50 rækkehuse, som er opført af præfabrikerede træelementer og beklædt med træ. I byggeriet er indarbejdet en række tiltag som skal være med til at sikre et lavt energiforbrug og et godt indeklima, bl.a. høj isoleringsgrad, lavenergivinduer, udnyttelse af passiv solvarme, LED belysning m.v. 33 af boligerne er i to plan, mens de 17 er et plans boliger, som +55`ere har fortrinsret til. Étplans boligerne har et indre gårdrum/atrium, som giver et flot indirekte lys. Til hver bolig hører små private udearealer i form af terrasse/forhaver. Herudover har afdelingen et fint fælles udeareal med små grønne bakker og et fælleshus, som beboerne kan leje. Ved siden af fælleshuset er der en konstruktion med solceller, som producerer el til fælles belysning. Afd. 33, som er tegnet af den internationalt kendte tyske arkitekt Herzog+Partner, har modtaget flere priser, blandt andet Aarhus Kommunes Arkitekturpris. Afdelingen er en del af den samlede Lærkehavebebyggelse med i alt 122 klimavenlige boliger fordelt på tre afdelinger. Et landskabeligt bindeled mellem de tre bebyggelser er et stort vådområde, hvor regnvandet opsamles. Visionen for bebyggelsen var at kombinere arkitektur med de nyeste landvindinger inden for bæredygtighed.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top