Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 28, Storbylandsby2

Rækkehus 3 værelser
6 boliger 86 m2
Indskud: 33.039 Kr.
Leje 6.859 Kr.
Vand 400 Kr.

Generelt om Afd. 28, Storbylandsby2

Afdelingen er opført i 2022 og består af:2 og 3 værelses boliger på 49m2 - 90 m2 Boligerne er opført med udvendig beklædning i Grå/sort naturskifer og varmebehandlet træ. Afdelingens adresser Olof Palmes Alle, 3A - 9H

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 husdyr, en hund eller 1 kat
  • Udgifter ud over husleje: Vand og varme opkræves sammen med huslejen af boligselskab. El afregnes direkte med forsyningsselskab. Tilmelding og betaling af kabel tv og internet sker direkte til forsyningsselskab.
  • Særlige vilkår: Alle boliger har adgang til skur med egen indgang. I badeværelse er der klargjort for opsætning af vaskemaskine og kondenstørretumbler. I køkken er der monteret emhætte, kogeplade, indbygningsovn og køle-/fryseskab. der er endvidere forberedt til opvaskemaskine.
  • Yderligere info: Afdelingen består af 40 stk. rækkehuse, hvoraf de 20 formidles af Aarhus Kommune til udsatte borgere. Afdelingen er beliggende centralt i Aarhus Nord, med gode bus- og nærbaneforbindelser. Boligerne overtages istandsat, vedligeholdelsesreglement Model A.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.oestjyskbolig.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top