Udskriv

Afd. 2380 Lærkebo

Rækkehus 4 værelser
40 boliger 92 m2
Indskud: 12.675 Kr.
Nettohusleje 7.463 Kr.
Varme 739 Kr.
Vand 317 Kr.
Antenne 104 Kr.

Generelt om Afd. 2380 Lærkebo

Afdelingen består af allergiboliger i 1 1/2 plan og er beliggende i hyggeligt boligområde med grønne arealer med legepladser og fodboldbane. Afdelingen ligger i Skejby ca. 5 km fra Århus C tæt ved Skejby Centret, børnehave og skole. Afdelingen er opført i 1984/85 og består af 99 almene boliger og 12 ungdomsboliger som er opbygget i 7 gårde. 111 boliger på Skelagervej 51-275, 8200 Århus N.

  • Husdyr: Husdyrhold er ikke tilladt.
  • Udgifter ud over husleje: El afregnes direkte med udbyder. Der betales a conto varme og vand til Lejerbo. Antenneafgift betales til Lejerbo. Der er Waoo fællesantenne og man kan frit vælge mellem forskellige pakker, som betales direkte til udbyder. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
  • Særlige vilkår: Køle-/fryseskab, komfur, faste skabe, ventilationsanlæg og en mindre have. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Man skal være under uddannelse for at være berettiget til en ungdomsbolig. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Ansøgere med lægeattest på bronkitis, astma, allergi overfor husstøvmider eller lignende har fortrinsret til disse boliger. Fortrinsretten gælder ikke ungdomsboliger. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre, om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.
  • Yderligere info: Alle 4 og 5 vær. har gæstetoilet i stueetagen. Skillevæggene til naboerne udført i beton som bærende konstruktion. Lofterne er i letbeton og en del af skillevæggene i letbeton, også kaldet seporex. Der er fællesvaskeri, værksted, musikrum og fælleshus. Ungdomsboliger udlejes af Kollegiekontoret Århus. Mail: info@ungdomsboligaarhus.dk tlf.86132166. Fortrinsret gælder ikke til de 12 ungdomsboliger. Man skal være under uddannelse for at være berettiget til en ungdomsbolig.
Afdeling Link til afdeling afd238-0.lejerbo.dk
Boligorganisation Link til hjemmeside www.lejerbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top