Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Ungdomsboliger

Vi har boliger uden venteliste i flere ungdomsbolig-afdelinger. Boligerne kan lejes uanset om du er studerende, tager et sabbatår, er i arbejde eller noget helt andet.

Ledige ungdomsboliger i Aarhus

Der er i øjeblikket mange ledige ungdomsboliger i Aarhus. Hvis du er studerende eller er optaget på et studie i nær fremtid har du mulighed for at søge disse ledige ungdomsboliger ved henvendelse til Kollegiekontoret. (info@ungdomsboligAarhus.dk eller tlf. 86 13 21 66)

Du kan se de ledige boliger på dette link: https://www.ungdomsboligaarhus.dk/available


Der er enkelte ungdomsbolig-afdelinger der udlejes uden venteliste.

Du kan læse mere om disse afdelinger ved at klikke på nedenstående link. I afdelinger uden venteliste behøver du ikke at være studerende for at få en bolig. 

 

Klik her for at se ledige ungdomsboliger hos Almenbo Aarhus 

Klik her for at se de ledige ungdomsboliger hos AAB Aarhus

Klik her for at se de ledige ungdomsboliger i Brabrand Boligforening

  

Er du studerende eller er du kommet ind på et studie, har du mulighed for at bo sammen med andre studerende i en af vores ungdomsbolig-afdelinger.

Du kan læse mere om boligerne på boligforeningernes hjemmesider og skrive dig på venteliste til dem på www.ungdomsboligaarhus.dk

 

Nogle ungdomsboliger skal søges via AARHUSbolig.dk:

  • Hirsevænget, 8464 Galten, afdeling 46, Alboa
  • Generatoren, 8464 Galten, afdeling 59, Alboa

 

Alternate Text
Til top