Gode råd til at skabe en overskuelig venteliste for dig - og andre

Her kan du se en kort video, der forklarer hvordan alle får en mere overskuelig venteliste på aarhusbolig.dk. Klik på play ikonet midt i billedet for at se videoen.

Alternate Text

Fem gode råd til god køkultur på Aarhusbolig:

  1. Ønsker du ikke på nuværende tidspunkt at flytte, anbefaler vi, at du sætter din ansøgning i bero. Det kan du  gøre på aarhusbolig.dk under ’din side’. At din ansøgning er sat i bero betyder, at du ikke længere vil modtage tilbud. Selvom du ikke modtager tilbud, så bevarer du din anciennitet, som du til enhver tid kan aktivere. Vi beregner nemlig din plads på ventelisten efter indmeldelsesdato
  2. Svar altid på de tilbud, du får. Svarer du ikke, bliver din ansøgning sat i bero. Efter 60 dage i bero, bliver din venteliste slettet. Du beholder din plads på ventelisten, men du skal tilføje alle dine ønskede boliger til ventelisten igen. 

  3. Skriv dig ikke op til hvad som helst. Vælg kun afdelinger, hvor du er reelt interesseret. Gå efter boligstørrelser, som matcher dine ønsker og behov. Der er for eksempel ingen grund til at søge en etværelses bolig, hvis I er fire i familien.

  4. Sig endelig ja tak til en bolig, hvis du er interesseret i den. Også selvom du får den tilbudt som nummer 70. Når du får tilbuddet, så er det fordi, vi har vurderet, at der er en mulighed for, at du kan få den.

  5. Sig kun ja tak til et tilbud om bolig, hvis du er reelt interesseret. Du bliver aldrig dårligere stillet af at sige nej tak. 

Følger alle ansøgere disse fem råd, får vi en kortere og mere reel venteliste. Til glæde for alle.

 

Til top