Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 63 Skæring Parkvej

Seniorboliger 2 værelser
8 boliger 59 m2
Indskud: 13.500 Kr.
Boligleje 5.613 Kr.

Generelt om Afd. 63 Skæring Parkvej

Byggeriet er i 2 etager. Der er både rækkehuse og lejligheder i afdelingen. Bebyggelsen er opført i mursten i 2001. Lejemålene er i 1 plan. A-ordning. Til afdelingen hører p-pladser. OBS! Denne afdeling udlejes kun til personer på 55 år og derover uden hjemmeboende børn. Hvis det kun er samleveren/ægtefællen der er over 55 år, så SKAL man kontakte en boligorganisation og få samleveren/ægtefællen på ansøgningen.Beliggende Skæring Parkvej 3-5. 14 stk. 2-4 vær.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: Vand, varme og el afregnes direkte med leverandør. Fibia: Tv/internet bestilles og betales direkte til Fibia.
  • Særlige vilkår: Der er komfur og emhætte. Medbring selv køleskab. Der er ikke vaskeri i afdelingen. For denne afdeling gælder fortrinsreglen +55 uden hjemmeboende børn.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Skæring Parkvej. 600-1000 m til daginstitution, 200 m til indkøb, 1000 m til skole. Der hører udhus til hvert lejemål.
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdeling63
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top