Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 76 Engelundsvej (+55)

Seniorboliger 4 værelser
10 boliger 94 m2
Indskud: 29.800 Kr.
Husleje 7.396 Kr.
Aconto varme 646 Kr.
Øvrig modernisering 15 Kr.
Råderetsarbejde 85 Kr.

Generelt om Afd. 76 Engelundsvej (+55)

Afdelingen består af 25 stk. +55 boliger. Boligerne er opført i 2008 som murstenbyggeri, og er alle i et plan med have fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder. Beliggende Engelundsvej 180-228, 8260 Viby J.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde en hund eller en kat. De specifikke regler for husdyrhold kan være forskellige fra afdeling til afdeling. Reglerne fremgår af afdelingens husorden eller husdyrreglement.
  • Udgifter ud over husleje: Der er direkte afregning på el og vand til de respektive leverandører.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har A-ordning. Der er glaskeramisk komfur og emhætte i boligen. Lejeren skal selv medbringe kølefryseskab, vaskemaskine, tørretumbler og evt. opvaskemaskine. Der er IKKE fælles vaskeri i afdelingen.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Viby. Der er ca. 500-600 meters afstand til nærmeste indkøbsmulighed. God busforbindelse. Der er fælles antenneanlæg, hvor Stofa er signalleverandør. Der er ikke kælderrum i afdelingen, men hvert hus har et redskabsrum ved indgangsdøren. Der er ikke mulighed for at leje garage eller carport i afdelingen.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.alboa.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top