Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 41 Virupvej

Lejlighed 3 værelser
10 boliger 104 m2
Indskud: 26.591 Kr.
Boligleje 8.931 Kr.
Aconto varme 850 Kr.
Aconto vand 750 Kr.

Generelt om Afd. 41 Virupvej

Byggeriet er i 1 og 2 etager. Bebyggelsen er i mursten og er ombygget i 2022. Der er A-ordning. Der er 2 stk. 2-rums boliger (1 i 1-plan og 1 i 2-plan) Der er 10 stk. 3-rums boliger (2 i 1-plan, hvoraf den ene er på 1. sal, og 8 i 2-plan) og 2 stk. 5-rums boliger (begge i 2-plan). Der er ikke indbyggede garderobeskabe i boligerne. Der er klinker på badeværelserne og vinylgulv i resten af boligen. Nettoareal: Reel boligareal Bruttoareal: Nettoarealet, inkl. egne skille- og ydervægge, samt halvdelen af lejlighedsskel mod naboboliger.

  • Husdyr: Det er tilladt at have husdyr (1 hund eller 1 kat)
  • Udgifter ud over husleje: Vand og varme betales a/c over huslejen. El afregnes direkte til leverandør (Vi tilmelder til Vindstød, hvis man ikke selv vælger anden leverandør). YouSee: Tv/Internet bestilles og betales direkte til YouSee.
  • Særlige vilkår: Der er indbygningsovn, induktionskogeplade og emhætte. Lejer skal selv medbringe køleskab (De indvendige mål på køkkenskabet til køleskab er B60xH192xD56,5 cm.), vaskemaskine, kondenstørretumbler, og evt. opvaskemaskine.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Virupvej 61A-R, tæt på daginstitution, skole og indkøb. Afdelingen ligger med bekvem rækkevidde og adgang til Letbanen, der vil kunne høres afhængig af boligens placering. Nogle boliger har altan/terrasse (se plantegninger). Til alle boliger er der depotrum placeret i kælder eller som udendørs skur foran boligen. Der er 14 p-pladser i gården, hvoraf 2 er handicap pladser. Der er cykel-parkering, hvoraf nogle er overdækket. Der er fælles legeplads og grønne arealer. Afdelingen ligger med bekvem rækkevidde og adgang til Letbanen, der vil kunne høres afhængig af boligens placering.
Afdeling Link til afdeling bk-aarhus.dk/selskabs-og-afdelingshjemmesider/boligkontoret-aarhus/afdelinger/41-viruplund/?
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top