Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 29 Kalmargade

Lejlighed 2 værelser
47 boliger 70 m2
Indskud: 12.200 Kr.
Boligleje 5.156 Kr.
Aconto varme 657 Kr.
Aconto vand 223 Kr.
Hjemfald 33 Kr.

Generelt om Afd. 29 Kalmargade

Byggeriet er i 4 etager. Bebyggelsen er opført i 1973. Lejemålene er i et plan. A-ordning. Til afdelingen hører boldbane, legepladser og grønne områder. Beliggende Kalmargade 28-63, 20-26. 207 stk. 2-4 vær. Derudover 40 stk. ungdomsboliger.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 2 husdyr (kat/hund).
  • Udgifter ud over husleje: Vand og varme betales a/c over huslejen. El afregnes direkte med leverandør. Fibia: Tv/internet bestilles og betales direkte til Fibia.
  • Særlige vilkår: Der er komfur, emhætte og køleskab. I ungdomsboligerne er der keramisk komfur med ovn og stort køle-/fryseskab. Fælles vaskeri uden betaling. Du kan få fortrin til boligerne hvis du opfylder én af følgende betingelser: Er i arbejde eller under uddannelse. Ansøgere med fortrin arbejde kommer før ansøgere under uddannelse. I 3. sals boligerne bliver køkkener skiftet efter behov. Hvis køkkenet bliver skiftet, forventes en huslejestigning på kr. 450-650 i familieboligerne ,og kr. 350-500 i ungdomsboligerne. Der arbejdes pt. på en helhedsplan for afdelingen, som betyder en gennemgribende renovering af boligerne. Arbejdet vil ske etapevis, og vil kræve genhusning. Arbejdet forventes påbegyndt 2024 og vil stå på i ca. 3-4 år. Grundet helhedsplanen bliver boligerne i øjeblikket ikke lejet ud via den normale venteliste. Der er mulighed for at leje p-plads til bil, motorcykel og knallert. Kontakt udlejningsafdelingen for at komme på ventelisten.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Kalmargade. 200-800 m til daginstitution, 300 m til indkøb, 800 m til skole. Der er dørtelefon. Der hører et tremmerum til hvert lejemål. Afdelingen var oprindeligt med en muret facade og med fladt tag, men i 1990-1992 blev afdelingen renoveret, og facaderne blev beklædt med Alu-plader, vinduer og tage renoveret og altanerne blev lukket. Der blev bygget en ny etage til, som derfor er nyere end de resterende etager. Stue, 1 og 2 sals lejligheder har i 2013 fået nyt køkken. i 2014 fik de ny udebelysning, og nye døre til kældrene. I 2015 har stue, 1. og 2. sals lejlighederne fået nye entredøre.
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdeling29
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top