Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 100 Bindesbøll

Lejlighed 1 værelser
69 boliger 35 m2
Indskud: 23.200 Kr.
Nettoleje 4.721 Kr.
A/c el 215 Kr.
A/c vand 138 Kr.
A/c varme 621 Kr.

Generelt om Afd. 100 Bindesbøll

Afdelingen består af lejligheder, enkelte med egen indgang. Afdelingen er beliggende på adresserne Bindesbølls Alle 25-49, 14-58 og J. R. Hübertsz´ Gade 6-8. 231 stk. 1-4 værelses familieboliger. De 3 og 4 værelses boliger lejes fortrinsvis ud til familier med børn. Se mere her www.aab-bindesbøll.dk Indvendig vedligeholdelse A-Ordning

  • Husdyr: Det er tilladt at holde en kat eller en lille hund (10-15 kg)
  • Udgifter ud over husleje: A/c el, vand og varme betales direkte til boligorganisationen.
  • Særlige vilkår: Der er fællesvaskeri i afdelingen. De fleste 3 og 4-værelses, samt nogle af de 1 og 2-værelses, har plads til vaskesøjle på badeværelset. Der er adgang til elevator i nr. 22, 27, 24, 26, 33, 36, 40. Vær opmærksom på at m2, er inklusiv et fællesareal mellem 0 og 25 m2. Rygning er ikke tilladt nogen steder i afdelingen, herunder i din egen bolig, inden- og udendørs fællesarealer, indgangspartier, trappeopgange, kælderarealer, parkeringspladser, carporte og loftsrum mv. Rygeforbuddet gælder for alle lejemålets beboere samt gæster i afdelingen. Rygeforbuddet gælder alle former for rygning og omfatter bl.a. rygning af: cigaretter, cerutter, cigarer, cigarillos, e-cigaretter, pibe, vandpibe osv.
  • Yderligere info: Risskov, området for Bindesbøll Byen har nerve og kant, det har karakter og kultur. Der er tale om en 5-stjernet lokalitet med en uovertruffen bygningsmasse, der er blevet udviklet til en række moderne boliger, som rummer alt det, man i dag forbinder med det gode liv: Lys og luft, fællesskab, diversitet og en høj boligkvalitet. Selve lejlighederne er disponeret ud fra den grund­tanke, vi arbejder MED bygningerne, og at vi i re­spekt for både de bærende fredningsværdier og anlægsøkonomi i udstrakt grad genbruger vægge og rumdisponeringer. Derfor er lejlighederne både spændende og usædvanlige. De er højloftede – mange af dem ca. 3,5 meter – de har få men store (palæ)vinduer – og de har rum i meget forskellige proportioner. Der er eksempelvis ret store lejligheder med få rum, hvor beboerne kan indrette sig mere som i en ”loft-bo­lig” – helt åbent. Der bygges 231 lejligheder og ikke mange er ens.
Afdeling Link til afdeling xn--aab-bindesbll-lnb.dk/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top