Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 20 Trige Parkvej

Tilgængelighedsbolig 2 værelser
42 boliger 83 m2
Indskud: 18.630 Kr.
Husleje 6.779 Kr.
Antenneafgift 166 Kr.
A-C varme 571 Kr.
A-C el 569 Kr.
A-C vand 278 Kr.

Generelt om Afd. 20 Trige Parkvej

Etagebyggeri i 3 etager opført 1980 i beton - renoveret i 2018-19. 153 stk. 2-4 vær. Trige Parkvej 1-39

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. to inde katte pr. husstand. På afdelingens område skal katte være i snor. Det er ikke tilladt at holde hund eller at have hund på besøg i afdelingen. Se afdelingens ordensregler på vores hjemmeside for info omkring husdyrhold.
  • Udgifter ud over husleje: Afdelingen har kollektiv aftale med Fibia. Man må selv vælge, om det skal være internet eller tv. Vand, el og varme betales aconto over huslejen.
  • Særlige vilkår: Der er fælles vaskeri, men også mulighed for at installere vaskemaskine/tørretumbler i boligen. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning).
  • Yderligere info: Hvis du ønsker at bo på i et hyggeligt landsbymiljø ude på landet, men kun 20 minutter fra Aarhus Domkirke, så er der flotte nyrenoverede og nybyggede boliger på Trige Parkvej. Her er boliger til alle: familier, par og enlige. Afdelingen er ligesom naboen, afd. 19, meget børnevenlig med fine legeområder adskilt fra den kørende trafik. Der er gangsti til den lokale skole Bakkegårdsskolen, bibliotek, institutioner, sportsbaner mm. som ligger i naboområdet. Afdelingen har i 2018-19 gennemgået en omfattende renovering med blandt andet nye køkkener, bad, ventilation, nye vinduer, facader mm. Nummer 21-36 er renoveret inden for eksisterende rammer. Her er 2 og 3-rums boliger, der alle har en stor inddækket altan og en mindre åben altan. Boliger i stueetagen har privat have. Nummer 1-19 er ombygget totalt og der er installeret elevatorer i opgangene. Boligerne er indrettet som tilgængelighedsboliger. Her er 2- og 4 rums boliger, som alle har altan/have. Der er opført el-ladestandere i afdelingen.
Afdeling Link til afdeling www.bf-ringgaarden.dk/vores-afdelinger/afdeling/?1-36
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top