Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 132 Lauritshøj

Rækkehus 2 værelser
11 boliger 52 m2
Indskud: 23.020 Kr.
Husleje 5.638 Kr.
El 170 Kr.
Vand 260 Kr.

Generelt om Afd. 132 Lauritshøj

Boligerne beliggende på Lauritshøj er opført i 2020 med indvendige vægge i gips/gasbeton og med træfacader. 11 stk. 2 vær. familieboliger i 1 plan 10 stk. 3 vær. familieboliger i 2 plan 32 stk. 4 vær. familieboliger i 2 plan Indvendig vedligeholdelse A-ordning Seks af afdelingens 2-rums boliger er indrettet mere rummeligt med fokus på tilgængelighed. Disse går under navnet Boligtype 5 – se plantegninger på afdelingens hjemmeside. Den større rummelighed betyder blandt andet, at badeværelserne er større, og at der generelt er mere plads til at komme rundt med rollator eller kørestol.

  • Husdyr: Det er IKKE tilladt at holde husdyr
  • Udgifter ud over husleje: Varme afregnes direkte med leverandør. Antenne (Stofa/YouSee) afregnes med leverandør.
  • Særlige vilkår: Lejer skal selv medbringe køle-/fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler Afdelingen er røgfri på hele matriklen både inde og ude.
  • Yderligere info: Afdelingen er astma- og allergivenlig og dermed røgfri på hele matriklen både inde og ude. Boligerne er placeret på en bakke, der skråner mod syd, og bebyggelsens udformning skaber udsigt fra alle boliger.
Afdeling Link til afdeling al2bolig.dk/afdelinger/?query=132
Boligorganisation Link til hjemmeside www.al2bolig.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top