Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 22 Sonnesgården

Seniorboliger 3 værelser
8 boliger 111 m2
Indskud: 148.085 Kr.
Nettoleje 8.133 Kr.
A/C Varme 1.100 Kr.
A/C Varmt vand 300 Kr.
A/C Koldt vand 250 Kr.

Generelt om Afd. 22 Sonnesgården

Afdeling 22 Sonnesgården 14, 8000 Århus C udlejes til personer over 55 år uden hjemmeboende børn. Byggeriet er et murstensbyggeri opført i 2003, og består af 95 boliger fordelt på 5 etager. Alle med elevator.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: El opkræves direkte fra forsyningsselskabet.
  • Yderligere info: Sonnesgården er for dig, der gerne vil bo et sted, hvor fællesskabet er i højsædet og som ønsker at deltage og bidrage til det sociale liv i afdelingen. Afdelingen er meget populær. Det skyldes blandt andet de velindrettede og lyse lejligheder, gode fællesfaciliteter, et godt socialt liv samt afdelingens gode beliggenhed midt i Aarhus. Der er tale om et kvalitetsbyggeri med udsigt over byen i et attraktivt kvarter. Adgang til afdelingen sker gennem en central elektrisk port med dørtelefon. Der er parkering i gården, og uvedkommende har ikke adgang til bebyggelsen. Alle 95 boliger fremstår lyse, moderne og velindrettede. I 71 af boligerne skal man betale et forhøjet indskud udover den almindelige boligandel. Til gengæld er den månedlige husleje lavere. I de resterende 24 boliger er der normalt boligindskud. Spørgsmål til indskud eller til afdelingen generelt kan rettes til Brabrand Boligforenings kundeservice.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top