Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

BOLIGTYPER

Du kan søge 45.000 boliger i AARHUSbolig - fordelt på forskellige boligtyper.

LEJLIGHEDER
Hovedparten af vores 45.000 boliger er lejligheder. De ligger som regel i et etagebyggeri og har fælles adgangsarealer med andre beboere. Nogle lejligheder i stueplan har en lille have og terrasse, mens andre kan have altan. Lejligheder kan også ligge i tæt-lav bebyggelser. Og endelig kan du finde enkelte lejligheder i 2 plan.

VÆRELSER
Et værelse er en 1-rums bolig uden køkken og ofte med fælles bad og toilet. Du kan ikke få boligstøtte til et værelse. Der er værelser i følgende afdelinger:

  • Brabrand Boligforenings afd. 5 Toveshøj i Brabrand
  • AlmenBos afd. 9 Kirkedammen i Aarhus C
  • AlmenBos afd. 19 Rydevænget i Aarhus V

Du kan også være heldig at finde ledige værelse på ungdomsboligaarhus.dk

UNGDOMSBOLIGER
Ungdomsboliger er til personer under uddannelse eller unge med særlige behov. 

Kollegiekontoret udlejer de fleste ungdomsboliger under AARHUSbolig. Det sker på ungdomsboligaarhus.dk

Enkelte ungdomsboliger skal dog stadig søges her på AARHUSbolig:

  • Hirsevænget i Galten - afdeling 46 i Alboa
  • Generatoren i Galten - afdeling 59 i Alboa

SENIORBOLIGER
Seniorboliger er lave bebyggelser eller etageejendomme med elevatorer. Du kan først flytte ind i en seniorbolig, når du - eller din samlever - er fyldt 55 år og ikke har hjemmeboende børn. 

Sørg for at din og din samlevers/ægtefælles fødselsdato er registreret på dit brugernummer. Kontakt eventuelt din boligorganisation. 

TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER
Tilgængelighedsboliger er boliger der er handicapegnede. Boligerne er typisk beliggende i ejendomme med elevator, og har gode adgangsforhold i og udenfor boligen.

RÆKKEHUS OG GÅRDHAVEHUS
Almene boliger er ikke kun store etage ejendomme. Du kan også leje rækkehuse og gårdhavehuse hos AARHUSbolig. Begge boligtyper er meget populære, og ventetiden er derfor ofte meget lang.

Rækkehuse er små huse i klynger eller rækker. Husene kan godt være i flere plan, men du har ingen over- eller underbo, da du lejer hele huset.
Gårdhavehuse er i modsætning til rækkehuset selvstændige huse - adskilt fra nabohuset. 

Plantegninger

Plantegninger på boliger er vejledende og der er mange forskellige typer i hver enkelt afdeling og den viste er kun et eksempel.

Til top