Opret bruger

Her opretter du dig i AARHUSbolig - den fælles venteliste til almene boliger i Aarhus og omegn. Se vilkår her til højre.

Fornavn
Efternavn
C/O Fornavn
C/O Efternavn
Adresse
Postnummer
By
Land
Fødselsdato (Eks: 150278)
E-mail
Det er dit ansvar at vi har den rigtige e-mail adresse, så du kan modtage besked om tilbud.
Mobiltelefon
Det er dit ansvar at sørge for vi har dit rigtige mobil nummer, så du kan modtage besked om tilbud.
Fortrin
Aarhus Kommune og boligorganisationerne har indgået aftale om fortrin i udvalgte boligafdelinger med fleksibel udlejning. Fortrin prioriteret rækkefølge: 1) Arbejde 2) Videregående uddannelse. Du skal dokumentere, at du opfylder betingelserne for fortrin i forbindelse med underskrivelse af lejekontrakt.

Hvor mange skal bo i den nye bolig?

Antal voksne
Børn under 18 år
Vil du søge aktivt nu?
Tilbud
Det koster 100 kr. om året at stå på venteliste og få e-tilbud, dette er ren selvbetjening. Det koster yderligere 100 kr. at få tilbud som e-tilbud+, hvor du kan få hjælp fra boligorganisationerne til opskrivning samt besvarelse af tilbud.
Betaling

Vilkår og gode råd for din opskrivning på ventelisten

  • Du skal være minimum 15 år, før du kan oprette dig som bruger

  • Du kan først logge dig ind via dit brugernummer, når vi har registreret din betaling.
  • Hvis du allerede er lejer i en af ​​boligorganisationerne, skal du kontakte din boligorganisation for at få din eventuelle fortrinsret.

  • Ønsker du at søge en bolig med det samme, skal du svare ja til at søge aktivt - HUSK at tilføje boliger, når du har betalt dit opskrivningsgebyr.
  • Ønsker du ikke at søge bolig med det samme, skal du vælge nej til at søge aktivt, og du er i Bero - HUSK at du altid vil komme på ventelisten efter din opskrivningsdato.

Vilkår for tilbud

E-tilbud er ren selvbetjening. Her har du selv ansvaret for, at du kan modtage mails og/eller sms fra os. Dvs. du skal sikre dig, på:

  1. din mailadresse og/eller dit mobilnummer er altid korrekt opdateret i vores system
  2. der er plads i din indbakke og at du kan modtage sms
  3. spamfiltre ikke blokerer vores mail

E-tilbud+ er det også dit ansvar, at vi har din rigtige e-mail adresse og/eller mobil nr. Husk derfor at give os besked, hvis der er ændringer, og du ikke selv kan rette i personlige oplysninger på www.aarhusbolig.dk .

Opkrævning af årligt gebyr

Du skal betale et årligt gebyr for at være på ventelisten. Det årlige gebyr vil blive opkrævet samme måned, som du har betalt første gang – altså ikke nødvendigvis på samme dato som din opskrivning på ventelisten.

Betaler du ikke for opkrævningen vil der blive sendt dig en påmindelse. Betaler du ikke opkrævning eller påmindelsen vil du blive slettet af ventelisten i AARHUSbolig. Er du først blevet slettet, skal du starte forfra på ventelisten. Du kan ikke blive genoprettet.

Der bliver sendt et girokort til den adresse, du har skrevet på "min Side", hvis du ikke er tilmeldt PBS. Du kan tilmelde dig PBS på ”min side”.

Priser

  • E-tilbud koster kr. 100 om året for at stå på venteliste og få tilbud via e-mail og/eller sms 
  • E-tilbud+ koster kr. 200 om året for at stå på venteliste og få tilbud via e-mail og/eller sms. Denne løsning giver mulighed for hjælp til opskrivning og svar på tilbud hos alle boligorganisationer.
Til top